Bakkerij Bekaert bakt al 20 jaar op traditionele wijze brood, taart, koffiekoeken en drooggebak. Een zware brand heeft in januari 2020 hun levenswerk vernield. De passie en moed nam het over van de teleurstelling. De bakkerij werd volledig opnieuw opgebouwd met focus op puur en heerlijke smaak van de producten. Hier mocht Nitec bijstaan voor al hun koelinstallaties.
Dit pareltje aan de kust zorgt voor sensationele belevenis waar een verfrissend jong team onder leiding van masterchef Sander Van de Walle verrassende gerechten op het bord brengt.
Onze eerdere samenwerking met Frederik Deceuninck – chef en eigenaar van sterrenrestaurant Sel Gris – gaf hem ook het vertrouwen in Nitec om in zijn nieuw project “Caillou’ de koeltechnische inrichting uit te bouwen.
De volledige inrichting warme keuken werd technisch ingepakt door de firma Hilux-Hillewaert. Wij zorgden hier met de koelinstallaties voor de aansluitingstreffer. Deze combinatie resulteerde in de perfecte accommodatie waar een team koks zeven dagen op zeven de rode duivels kunnen laten genieten van gezond en lekker eten!
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen.